Musik

Pepeling

Kategori: Lagu
Elemen Budaya: Musik dan Lagu
Provinsi: Jawa Barat
Asal Daerah: Bandung

Ha sakabeh para nonoman,
kitu deui para mojangna
Lamun pareng jauh ngumbara,
kade poho kana pepeling
Omat pisan tong pindah paadatan,
suwawona ninggalkeun kebangsaan
Boh pusaka boh budayana,
urang pisan nu ngajungjungna 

 

Source: budaya-indonesia.org

Nusantara Indonesia

Tinggalkan Balasan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.